müşteri odaklı, güvenli, akıllı, entegre çözümler....
Buradasınız: Ana Sayfa > KURUMSAL > KADROMUZ

KADROMUZ

 

MYT Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. insan kaynakları ve yönetimi açısından alanında en istikrarlı şirketlerden birisidir. Çünkü biz insana yapılan yatırımın karşılığının olmadığını düşünüyoruz. Mesleğimizin ana kaynağı ve vazgeçilmezi olan deneyimli personelin bir kurum kültürü içinde yaşaması bizim açımızdan önemlidir. Uzun yıllardan süzülüp gelen bu kültür üst yönetim ve diğer kademelerimize de yayılmıştır.

 

MYT Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. olarak; tamamı üniversite mezunu ve Maliye Bakanlığı kökenli olan ve ciddi bir hizmet içi eğitim süreci sayesinde bilgi birikimleri üst düzeyde bulunan, uzman bir denetim ve yönetim kadrosuyla çalışmaktayız.

 

 

M. YILMAZ TAN

Yönetim Kurulu Başkanı

 

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni 1980 yılında bitirdikten sonra açılan Hesap Uzman Yardımcılığı sınavını kazanarak aynı yıl Hesap Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayan TAN, 1984 yılında Hesap Uzmanı, 1989 yılında Baş Hesap Uzmanı oldu. Maliye Bakanlığı’ndaki görevinden 1991 yılında istifa ederek ayrılan Tan, iki buçuk yıl özel sektörde üst düzey yönetici olarak görev yaptı.

 

Özel sektördeki görevini müteakip 1993 yılında Yeminli Mali Müşavir sıfatı ile çalışmak üzere MYT Bağımsız Denetim ve Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti.’ni kuran TAN, o tarihten bu yana sektördeki faaliyetlerini sürdürmektedir.

 

Maliye Bakanlığı’nda görev yaptığı süre zarfında mesleki konularda üst düzeyde deneyim kazanmış bulunan TAN, mesleki konularda incelemelerde bulunmak üzere Maliye Bakanlığı tarafından 1988-1989 yılları arasında 1 yıl süre ile İngiltere’ye gönderilmiştir.

 

Yılmaz TAN’ın kurucusu ve ortağı olduğu MYT Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş., tamamı üniversite mezunu olan ve ciddi bir hizmet içi eğitim süreci sayesinde bilgi birikimleri üst düzeyde bulunan, uzman bir denetim kadrosuyla çalışmakta olup, yirmi beş yıla yaklaşan deneyim ve bilgi birikimiyle başta Ankara olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde hizmet vermektedir.

 

Kuruluşundan bugüne kadar, orta ve büyük ölçekli olmak üzere sanayi, ticaret, inşaat, enerji, çevre, bilişim, finans v.d. sektörlerde faaliyet gösteren çok sayıda şirkete hizmet veren MYT, bu sayede çok önemli deneyim ve bilgi birikimine sahip olmuştur.

 

 

Senih BOYACİGİL
Yönetim Kurulu Başkan Yrd.
 
1958 yılında Ankara’ da doğan Senih Boyacıgil, 1979 yılında Ankara İktisadi Ticari İlimler Akademisi İşletme Fakültesi’ nden mezun olduktan sonra Aynı yıl yüksek lisansına başlamış ve 1981 yılında yüksek lisansını tamamlamıştır. Yüksek lisansının bitimini müteakip 1981 yılında Ziraat Bankası’ nda Müfettiş Yardımcılığı görevine başlayan Boyacıgil, daha sonra Ticari Krediler Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü, Daire Başkanlığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunduktan sonra 2012 yılında emekli olmuştur. Aynı yıl Denizbank’ ta Kamu İlişkileri Koordinatörlüğü ve Başkent 1’ inci Bölge Müdürlüğü görevinde bulunmuş ve 2016 yılında bu görevinden ayrılmıştır. Boyacıgil İngilizce bilmektedir.  
 
Mehmet SEVİNDİK
Yönetim Kurulu Üyesi
 
1963 yılında Kilis’ te doğan Mehmet Sevindik, 1986 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olmuştur. 1987 yılında T.C. Ziraat Bankası’ nda müfettiş yardımcılığı görevine başlayan Sevindik, 1992 yılında müfettiş 1996 yılında Genel muhasebe Müdürlüğü Daire Başkanlığı Başkan Yardımcılığı, 2001 yılında Merkez Muhasebe Daire Başkanlığı ve Dış Raporlama Daire Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Daha sonra Güvenevler, Bilkent, Tandoğan ve Necatibey Şubelerinde Müdürlük görevinde bulunan Sevindik 04.06.2017 tarihinde emekli olmuştur. Sevindik İngilizce bilmektedir.
 
 
 
MİNE TAŞDİBİ
SMMM
 
1978 yılında Ankara’ da doğan Taşdibi, ilk ve orta öğreniminden sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ nden mezun oldu. MYT Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş.’ nde 2005 yılında stajını başlatan Taşdibi 2007 yılında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanı almaya hak kazandı. Mine Taşdibi 2013 yılında Kamu Gözetimi Kurumundan Denetçi unvanı almıştır.
 
Meslek hayatına MYT Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş. Şirketinde başlamış olan Mine Taşdibi halen aynı şirkette Baş Denetçi olarak görevini sürdürmektedir.